Het laatste nieuws

Nieuws

In ons vakgebied worden we regelmatig geconfronteerd met interessante ontwikkelingen, zoals cloud, big data, sociale media en digitale transitie. Dit prikkelt onze intellectuele vermogens en maakt het een uitdaging om in het ICT-vakgebied werkzaam te zijn.

De Algemene Ledenvergadering van de KNVI heeft op 24 november jongstleden besloten Michel Wesseling te benoemen tot lid van verdienste.

24 november 2016, er is geschiedenis geschreven. De verenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD houden op één middag hun Algemene Ledenvergaderingen, en sluiten af met één gezamenlijke vergadering waarin het nieuwe bestuur van de nieuwe  KNVI gekozen wordt. 

De KNVI, SOD en Ngi-NGN fuseren. De drie verenigingen gaan verder onder de naam KNVI, dé vereniging in Nederland die 200.000 professionals op het gebied van informatievoorziening en informatiebeheer vertegenwoordigt. De bestuursleden van de nieuwe KNVI stellen zich één voor één aan je voor. Vandaag Eric Kokke, bestuurslid Communicatie & PR.

Het Interuniversitair Platform Academisch Erfgoed Vlaanderen organiseert op 18 november de workshop 'Collection Policies for Medical Heritage. An international comparison'. Wellicht is dit ook interessant voor een deel van de KNVI leden, omdat het over 'collection policies' gaat?

Het is bijna zover; het samengaan van de verenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD. Op 25 oktober heeft de stuurgroep – bestaande uit een delegatie van de drie verenigingsbesturen – de laatste actiepunten opgepikt, ter voorbereiding van de Algemene Ledenvergaderingen op 24 november aanstaande.


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: