Het laatste nieuws

Nieuws

Op 9 maart ontmoeten vakgenoten elkaar weer om te discussiëren en geïnformeerd te worden over de vele sterk veranderende aspecten rond dit thema. Met lezingen en workshops. Een zestal sprekers heeft al toegezegd te komen, waaronder... 

Ooit als experiment ontstaan uit een persoonlijke belangstelling van de organisatoren is de Prissma InfoBattle in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend element op het KNVI Jaarcongres. De vraag of het immens populaire pub quiz- format vertaald kon worden naar een quiz voor vakgenoten met voor hen specifieke vragen is inmiddels wel beantwoord.

FELNET biedt je een brede waaier van milieu-informatie aan van wetenschap tot wetgeving.
De leden genieten van een ganse reeks van diensten waaronder gratis opleiding en IBL, kortingen op studiedagen en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot collectie-ontsluiting via de FELNET-website.

FELNET biedt een brede waaier van milieu-informatie aan van wetenschap tot wetgeving.
De leden genieten van een reeks van diensten waaronder gratis opleiding en IBL, kortingen op studiedagen en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot collectie-ontsluiting.

Het NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) is het netwerk voor de informatieprofessional, dat zich in bijna 70 jaar heeft ontwikkeld tot een beroepsvereniging voor het hele gebied van documentaire informatievoorziening.


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: