Het laatste nieuws

Nieuws

Wilt u meer inzicht in de volwassenheid van het e-depot van uw instelling? Of overweegt u een certificeringskeurmerk aan te vragen voor uw repository? Kom dan op 3 november naar Utrecht voor de Verkenningsworkshop Certificering van de NCDD en het Netwerk Digitaal Erfgoed.

Deze workshop stond eerder gepland voor 22 september en 20 oktober. Deze beide data zijn vervallen, de nieuwe en enige datum is 3 november.

Cursus- en vergadercentrum Domstad

Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht. 030-2927700. Op loopafstand van het Centraal...

Wetenschappers hebben veel tijd nodig om relevante patenten te vinden voor het beantwoorden van zeer specifieke vragen. Leer in het webinar dat Dr. Thorsten Schweikardt van Boehringer Ingelheim en RightsDirect voor u hebben georganiseerd, welke patent analyse workflow hij en zijn collega’s hebben ontwikkeld om deze voorheen ingewikkelde taak sneller te laten verlopen...

Het Leerhuis heeft voor de Medische Bibliotheek een vacature voor een
Informatiespecialist senior

GO opleidingen neemt vanaf september 2016 de opleidingsactiviteiten SOD-Opleidingen BV over. Eind juni heeft SOD-Opleidingen besloten om haar activiteiten te staken. Met de overeenkomst blijven de waardevolle opleidingen voor medewerkers in het vakgebied documentaire informatievoorziening bestaan. 


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: