Het laatste nieuws

Nieuws

Het is bijna zover; het samengaan van de verenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD. Op 25 oktober heeft de stuurgroep – bestaande uit een delegatie van de drie verenigingsbesturen – de laatste actiepunten opgepikt, ter voorbereiding van de Algemene Ledenvergaderingen op 24 november aanstaande.

Op 9 maart ontmoeten vakgenoten elkaar weer om te discussiëren en geïnformeerd te worden over de vele sterk veranderende aspecten rond dit thema. Met lezingen en workshops. Een zestal sprekers heeft al toegezegd te komen, waaronder... 

Ooit als experiment ontstaan uit een persoonlijke belangstelling van de organisatoren is de Prissma InfoBattle in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend element op het KNVI Jaarcongres. De vraag of het immens populaire pub quiz- format vertaald kon worden naar een quiz voor vakgenoten met voor hen specifieke vragen is inmiddels wel beantwoord.

In het samengaan van de verenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD, zijn de laatste dagen weer grote stappen gezet. De bestuurders van de verenigingen hadden op 6 oktober een bestuurdersdag. Op 11 oktober is verder vergaderd in de stuurgroep over de laatste stappen op weg naar de Algemene Ledenvergadering op 24 november.

FELNET biedt je een brede waaier van milieu-informatie aan van wetenschap tot wetgeving.
De leden genieten van een ganse reeks van diensten waaronder gratis opleiding en IBL, kortingen op studiedagen en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot collectie-ontsluiting via de FELNET-website.

FELNET biedt een brede waaier van milieu-informatie aan van wetenschap tot wetgeving.
De leden genieten van een reeks van diensten waaronder gratis opleiding en IBL, kortingen op studiedagen en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot collectie-ontsluiting.


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: