Hatch: Top Researcher Gezocht!

Er is weer een mooie research vacature: voor mijn opdrachtgever ben ik op zoek naar een RESEARCHER (medior niveau) die het bestaande team komt versterken. Opdrachtgever is een Nederlandse Investeringsmaatschappij die investeert in de verdere digitalisering van ons dagelijks leven. De organisatie is een dynamisch bedrijf met ongeveer twintig gedreven en enthousiaste medewerkers.

Read More

Hatch: Senior Content Strateeg in Randstad

De opdrachtgever is een kleine en toonaangevende adviesorganisatie. De adviseurs voeren opdrachten uit op het gebied van strategie, besturing, klant-procesmanagement, organisatie-inrichting, nieuwe media en content. Hierbij is verandermanagement altijd een integraal onderdeel. Er wordt gewerkt voor toonaangevende opdrachtgevers bij de overheid en in het bedrijfsleven, met specifieke focus op de sectoren zakelijke en financiële dienstverlening, energie, retail en transport en logistiek.

Read More

Bibliotheek Assen: ONTWIKKELAAR DIENSTVERLENING M/V 30 uur per week voor de periode 1 november 2013 tot 1 april 2014

Wij zijn op zoek naar een collega voor deze afdeling. Je werkt nauw samen met de andere ontwikkelaar dienstverlening en de teamleider Marketing. De afdeling PR zal je ondersteunen bij de promotie van de ontwikkelde diensten en producten en de marketing ervan.


ONTWIKKELAAR DIENSTVERLENING M/V
30 uur per week voor de periode 1 november 2013 tot 1 april 2014

De functie bestaat uit de volgende taken:
- Ontwikkelen van nieuwe dienstverlening;
- Ontwikkelen van nieuwe online en offline producten;
- Bijdrage leveren aan de realisering van doelen en doelstellingen uit het meerjarenbeleidsplan en het jaarplan van Bibliotheek Assen;
- De Ontwikkelaar nieuwe dienstverlening zorgt voor input ten gunste van de nieuwe digitale en fysieke toepassingen;

De ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten op de volgende
gebieden:
- Product- en programmaontwikkeling;
- Dienstverlening;
- Ontwikkelen digitale input.

Functie-eisen:
Kennis:
- Relevante HBO-opleiding op het gebied van productontwikkeling, Marketing en media
- Digitaal zeer vaardig
- Kennis over de ontwikkelingen in de branche
- 3 jaar ervaring op gebied van productmanagement
- Vaardig in het opstellen van beleidsnota’s

Vaardigheden:
- Affiniteit met informatiemanagement en de daarbij behorende ontwikkelingen;
 Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
- Ervaring met projectmanagement;
- Inzicht in maatschappelijke trends en ontwikkelingen binnen de informatietechnologie;
- Commerciële vaardigheden;
- Didactische vaardigheden.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een echte teamworker, die goed in een organisatie in ontwikkeling kan werken. Je bent communicatief vaardig, creatief en zakelijk tegelijk, hebt een heldere visie op je vak en voelt je thuis in een organisatie met veel ambities. Je hebt een flexibele instelling, een enthousiast en overtuigend karakter en een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij:
Een baan waarin jij mooie resultaten kunt bereiken, een prettige werkplek, een plezierige werkomgeving, betrokken collega’s, een passende vergoeding op basis van leeftijd en ervaring (schaal 8 CAO Openbare Bibliotheken: van €2461,= tot max. €3154,= bruto per maand op basis van fulltime) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure:
Stuur je sollicitatiebrief voor 7 oktober naar directie@bibliotheekassen.nl. Geef in het
onderwerp van je email de titel van de vacature aan. Voor vragen kun je terecht bij directeur Hanneke Veen en/of marketeer Jetze Dam via tel. (088) 012 8889 We dagen je uit om in je sollicitatiebrief je visie op de hedendaagse bibliotheek te geven en hoe evenementen een rol kunnen spelen in de marketingmix van deze bibliotheek.We vinden het interessant om je ervaring te kunnen zien aan de hand van een beschrijving van product management of nieuwe dienstverlening ontwikkelen waarbij jij het verschil hebt gemaakt.

De gesprekken voor de eerste selectieronde worden gepland op 14 en 15 oktober. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bibliotheek Assen: COÖRDINATOR EVENTS M/V min. 24 uur per week

Wij zijn op zoek naar een collega voor deze afdeling. Onze nieuwe collega gaat zich bezig houden met de integrale programmering en organisatie van verschillende events en de promotieplannen hiervan. Je werkt nauw samen met de teamleider marketing, betrekt de ontwikkelaars van programmamodules bij je ideeën voor events en weet je promotieplannen te vertalen in pragmatische briefings aan de PR- en marketingmedewerkers.

Read More

Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL): Divisie Bibliotheekprocesondersteuning

Bent u een ervaren people manager met kennis van digitale ontwikkelingen in de wetenschappelijke informatievoorziening en metadata beleid? Bent u aantoonbaar succesvol in beleidsontwikkeling en -implementatie, ervaren in het actief begeleiden van veranderingsprocessen en beschikt u over een grote mate van organisatiesensitiviteit?  De Universiteit Leiden heeft een uitdagende baan voor u.

Read More

Vacature Hoofd Bibliotheek (32-36 uur)

Jouw functie binnen onze afdeling
Onze Bibliotheek biedt aan verschillende beroepsgroepen binnen het Antoni van Leeuwenhoek toegang tot medische, wetenschappelijke en vakgerichte informatie uit allerlei bronnen. De bibliotheek speelt ook een belangrijke rol bij het uitvoeren van analyses zoals bijvoorbeeld citatie- en impactanalyses.
Om dit binnen onze snel groeiende organisatie te blijven doen staat onze bibliotheek voor een paar grote uitdagingen:

  • De bibliotheek wil de service dichter bij onze professionals brengen door op meerdere locaties in het gebouw aanwezig te zijn voor het bieden van ondersteuning en advies.
  • Veel informatie wordt al digitaal ontsloten, maar we willen daar verdere stappen in maken en de informatie zo nog toegankelijker maken.
  • In nauw overleg met onze automatiseringsafdeling ontwikkelen van state-of-the-art methoden voor archiveren van onderzoeksresultaten en opslag van data.
  • Binnen onze bibliotheek werkt naast het hoofd nog een team van drie medewerkers. We zoeken iemand die de uitdaging wil aangaan om samen met het team onze bibliotheek verder te ontwikkelen tot een moderne faciliteit. Een hoofd die een nieuwe visie op de bibliotheek met enthousiasme over het voetlicht weet te brengen.

Jouw profiel:
daadkrachtig en enthousiasmerend Hoofd Bibliotheek met visie op informatievoorziening
Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau, een opleiding in medische of medisch biologische richting is een pre.
  • Je hebt ervaring als leidinggevende.
  • Je beschikt over kennis van (multimediale) literatuur- en informatievoorziening technieken.
  • Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.
  • Je hebt een visie op de meest passende informatievoorziening voor onze omgeving en het kunnen uitdragen en implementeren daarvan.
  • Je beschikt over zeer goede contactuele en communicatieve vaardigheden om bij verschillende groepen professionals draagvlak te creëren en overeenstemming te bereiken.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring tussen € 2873,- en € 4177,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 60. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Wil je meer weten? Bel naar:
Eric de Wilde, Manager Servicediensten, T 020 512 2886, direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

NautaDutilh: informatie professional, 0,8 - 1,0 fte

Jij maakt deel uit van het Kennis- en Informatieteam en je werkt bij het Informatiecentrum (IC) Het IC voorziet in informatie in de breedste zin van het woord. Juridische informatie maar vooral ook business informatie. Je helpt onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs aan de informatie die voor hen van vitaal belang is. Digitale bronnen, nieuwe media en informatiedragers (zoals tablet pc's) spelen een

steeds belangrijkere rol daarbij.

 Read More