Avans: Allround medewerker Multimedia Support, 0,8 - 1 fte

De functie
Je ondersteunt docenten en studenten. Je bent het eerste aanspreekpunt in de frontoffice en verwijst als dat nodig is door. Je draagt ook bij aan de ontwikkeling en verzorging van instructiemateriaal en handleidingen. Met je kennis en ervaring bouw je constructieve klantrelaties op en werk je mee aan de ontwikkeling van de multimedia en mobile support dienstverlening van de diensteenheid. Je instrueert, adviseert en begeleidt studenten en medewerkers in het gebruik van ICT, multimedia en audiovisuele apparatuur.

Je hebt

 • een relevante opleiding op hbo-niveau op het gebied van mediatechnologie en toepassingen
 • gedegen kennis van en ervaring met audiovisuele apparatuur, zodat je ondersteuning kunt bieden bij demonstratie- en uitprobeerfaciliteiten, zoals laptops, applicaties, tablets en apps
 • kennis van MS-Office en besturingssystemen
 • kennis van applicaties op het gebied van beeld- en geluidsbewerking
 • affiniteit met mobile devices en toepassingen
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

Je bent

 • innovatief en op de hoogte van ontwikkelingen op je vakgebied

Werkomgeving
Het Leer- en Innovatiecentrum van Avans Hogeschool ondersteunt academies bij de uitvoering van hun onderwijs en begeleidt innovaties. Belangrijke aandachtsgebieden zijn professionalisering, toetsing, praktijkgericht onderzoek, kwaliteitszorg en ICT in onderwijs. Een belangrijk onderdeel van het Leer- en Innovatiecentrum vormt het leercentrum Xplora. Dit is een inspirerende leer- en werkomgeving voor studenten en docenten. Xplora werkt nauw samen met docenten en academies.

Meer over de functie

 •  vacaturenummer: 13/161
 • functienaam: senior medewerker bedrijfsvoering
 • maandsalaris: schaal 7, minimaal € 1.973,89 en maximaal € 2.672,43 bruto bij een fulltime aanstelling, conform cao hbo
 • ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
 • aanstelling: tijdelijk voor een jaar, mogelijk met verlenging met maximaal twee jaar
 • Omvang: 0,8 – 1 fte

Reageren
Je kunt solliciteren tot en met 16 augustus 2013. Vermeld daarbij het vacaturenummer. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 26 augustus. Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Sandra Brocx, teamcoördinator Expertgroep Gebruikersondersteuning LIC, telefoon 076 - 525 08 86. Je kunt hier solliciteren.

De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
Deze vacature is tegelijkertijd vrijgegeven voor interne en externe werving.
Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Geen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.