Avans: Informatiemedewerker, 0,8 - 1 fte

De functie

Je bent het dagelijks aanspreekpunt voor alle gebruikers van Xplora. Studenten en docenten. Je geeft informatie over de collecties, catalogi, databases en ICT-applicaties. Je zorgt samen met je collega’s dat Xplora goed wordt gebruikt en goed gebruikt kan worden. Daarbij let je op huisregels en storingen in de informatiesystemen. Je zorgt ook voor de inhoudelijke ontsluiting van de collecties en voert eenvoudige catalogiseerwerkzaamheden uit.

Je hebt

 •  theoretische en praktische kennis van ontsluitingsmethoden en catalogisering
   opleidingsniveau PSO, IDV-I of vergelijkbaar 
 • ervaring met geautomatiseerde zoeksystemen, catalogi en databanken op internet en met het praktisch gebruik van softwareprogramma’s zoals Word en Excel
 • een flexibele werkhouding

Je bent

 • bereid om in de avonduren te werken
 • vaardig in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Werkomgeving
Het Leer- en Innovatiecentrum van Avans Hogeschool ondersteunt academies bij de uitvoering van hun onderwijs en begeleidt innovaties. Belangrijke aandachtsgebieden zijn professionalisering, toetsing, praktijkgericht onderzoek, kwaliteitszorg en ICT in onderwijs. Een belangrijk onderdeel van het Leer- en Innovatiecentrum vormt het leercentrum Xplora. Dit is een inspirerende leer- en werkomgeving voor studenten en docenten. Xplora werkt nauw samen met docenten en academies.

Meer over de functie

 •  vacaturenummer: 13/162   
 • functienaam: informatiemedewerker
 • maandsalaris: schaal 6, minimaal € 1737,80 en maximaal € 2424,35 bruto bij een fulltime aanstelling, conform cao hbo
 • ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
 • aanstelling: tijdelijk voor een jaar, mogelijk met verlenging met maximaal twee jaar
 • omvang: 0,8 – 1 fte

Reageren
Je kunt solliciteren tot en met 16 augustus 2013. Vermeld daarbij het vacaturenummer. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 26 augustus. Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Sandra Brocx, teamcoördinator Expertgroep Gebruikersondersteuning LIC, telefoon 076 - 525 08 86. Je kunt hier solliciteren.

De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
Deze vacature is tegelijkertijd vrijgegeven voor interne en externe werving.
Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Geen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.