Senior informatiespecialist Vakbibliotheek GGZ Drenthe

Vakbibliotheek

De Vakbibliotheek is binnen GGZ Drenthe het knooppunt van kennis en informatie ter ondersteuning van zorg, opleiding en onderzoek.
Het team bestaat uit 6 medewerkers en wij zoeken een enthousiaste collega, die graag een goede dienstverlening neerzet, zich ontwikkelt binnen het vakgebied en plezier heeft in het overdragen van kennis.

Jouw profiel:

Wat je nodig hebt om met plezier bij ons te werken is een flexibele en collegiale instelling, met daarbij voortdurend oog voor verbetering en vernieuwing. Je staat open voor collega en klant en wil hen geven wat binnen de mogelijkheden ligt. Wij verwachten kennisoverdracht, verdere ontwikkeling, gedegen werk, enthousiasme en betrokkenheid. 
Je bezit een relevante HBO opleiding IDM of vergelijkbaar. Je hebt ruime ervaring met literatuuronderzoek en het overdragen van kennis, onder andere aan groepen. Werkervaring in een gezondheidszorgomgeving is een pré. 

De aanstelling is voor 16 uur per week en bepaalde tijd tot 1-1-2015 met kans op omzetting tot een aanstelling voor onbepaalde tijd of verlenging.

Jouw taken:

De Vakbibliotheek is binnen GGZ Drenthe het knooppunt van kennis en informatie ter ondersteuning van zorg, opleiding en onderzoek. 
Als senior informatiespecialist ontwikkel je proactief goede diensten en producten, passend bij de wensen van de klant, de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de kaders van de organisatie. 
In afstemming met het hoofd Vakbibliotheek heb je contact met directeuren, opleiders en ondersteunende specialisten. Je geeft introducties over de dienstverlening aan nieuwe klanten en instructies literatuuronderzoek variërend van een één op één contact tot een groep psychiaters in opleiding. Ook verricht je zelf literatuuronderzoek, als het nodig of wenselijk is doe je dit samen met de klant. 
Verder zijn er diverse andere werkzaamheden ten behoeve van de basisdienstverlening die je in afstemming met je collega's uitvoert zoals beheer van de intranetpagina, baliediensten en het 
up-to-date houden van de collectie. De Vakbibliotheek is vergaand ontwikkeld tot een digitale bibliotheek. 

Ons aanbod:

Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen de Vakbibliotheek te Assen. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 45 / salaris max. 2955,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Daarnaast bieden wij aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder diverse scholingsmogelijkheden, een goede pensioenvoorziening bij pensioenfonds PFZW en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

"Mocht in deze procedure de keuze op jou vallen, dan dien jij voorafgaand aan indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op te vragen en te overhandigen. Indien jij hiermee niet akkoord gaat, verzoeken wij jou dit kenbaar te maken. De sollicitatieprocedure zal dan worden beëindigd".

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 30 juli a.s..

Je kunt reageren tot 19-7-2013.

Informatie:

Voor informatie kun je bellen naar Francien van der Hoeven, hoofd Vakbibliotheek, telefoonnummer 06-25006500 .

Standplaats

Assen

Herken je jezelf in dit functieprofiel, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.

 

Reageer op deze vacature