NautaDutilh: informatie professional, 0,8 - 1,0 fte

Over NautaDutilh
NautaDutilh is met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs en vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam een van de grootste advocatenkantoren in de Benelux. NautaDutilh biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau. Door internationaal te opereren en tegelijkertijd onafhankelijk te blijven hebben wij onze eigen koers bepaald. Dat doen wij al sinds 1724. NautaDutilh biedt haar (internationale) cliënten een scala aan bedrijfsjuridische diensten. Om dit te kunnen realiseren bieden wij als werkgever de ruimte aan talentvolle mensen met karakter. Dit zijn in onze ogen ondernemende mensen, met lef om buiten de gebaande paden te treden. Alleen door onze mensen in hun waarde te laten en ze de ruimte te geven, kunnen ze het beste uit zichzelf halen. Wij zijn per direct op zoek naar een: informatie professional (0,8 - 1,0 fte).

Over het werk
Jij maakt deel uit van het Kennis- en Informatieteam en je werkt bij het Informatiecentrum (IC) Het IC voorziet in informatie in de breedste zin van het woord. Juridische informatie maar vooral ook business informatie. Je helpt onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs aan de informatie die voor hen van vitaal belang is. Digitale bronnen, nieuwe media en informatiedragers (zoals tablet pc's) spelen een
steeds belangrijkere rol daarbij. Je werkzaamheden zijn o.a. het evalueren van bestaande informatieproducten en -diensten, het initiëren van verbeterde/nieuwe informatieproducten en -diensten, het beheren van de (digitale) collectie en het verzorgen van trainingen op het gebied van juridische en business informatie, nieuwe media en informatiedragers. Je voert zoekopdrachten naar juridische en business informatie uit en je monitort relevante media. Standplaats is Amsterdam. Indien
werkzaamheden dat vragen, werk je ook in Rotterdam.

Over jou
Je bent in het bezit van een BDI/IDM/MIC opleiding of soortgelijk, bijvoorbeeld HBO recht. Je hebt bij voorkeur al enige werkervaring als informatie professional in een juridische omgeving en/of binnen de zakelijke dienstverlening. Je bent flexibel, vernieuwend en creatief, klant- en servicegericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) en je kunt zowel zelfstandig als in een team goed werken. Daarnaast heb je gedegen kennis van het MS Office pakket, document management systemen, nieuwe media en informatiedragers en juridische- en bedrijfsinformatiedatabanken, content management van websites, apps en RSS feeds.

Over ons
We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer. Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving. Daarnaast hebben wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en bieden wij een marktconform salaris.

Interesse?
Jouw sollicitatie en cv kun je mailen tot 25 augustus naar:
Geraldine van Hees
E: HRMeldpunt@nautadutilh.com

Meer informatie over de functie? 
Jeannette Wiers
T: +31(0)20 71 71 829 E: jeannette.wiers@nautadutilh.com
www.werkenbijnautadutilh.nl