Vacature Hoofd Bibliotheek (32-36 uur)

Jouw functie binnen onze afdeling
Onze Bibliotheek biedt aan verschillende beroepsgroepen binnen het Antoni van Leeuwenhoek toegang tot medische, wetenschappelijke en vakgerichte informatie uit allerlei bronnen. De bibliotheek speelt ook een belangrijke rol bij het uitvoeren van analyses zoals bijvoorbeeld citatie- en impactanalyses.
Om dit binnen onze snel groeiende organisatie te blijven doen staat onze bibliotheek voor een paar grote uitdagingen:

  • De bibliotheek wil de service dichter bij onze professionals brengen door op meerdere locaties in het gebouw aanwezig te zijn voor het bieden van ondersteuning en advies.
  • Veel informatie wordt al digitaal ontsloten, maar we willen daar verdere stappen in maken en de informatie zo nog toegankelijker maken.
  • In nauw overleg met onze automatiseringsafdeling ontwikkelen van state-of-the-art methoden voor archiveren van onderzoeksresultaten en opslag van data.
  • Binnen onze bibliotheek werkt naast het hoofd nog een team van drie medewerkers. We zoeken iemand die de uitdaging wil aangaan om samen met het team onze bibliotheek verder te ontwikkelen tot een moderne faciliteit. Een hoofd die een nieuwe visie op de bibliotheek met enthousiasme over het voetlicht weet te brengen.

Jouw profiel:
daadkrachtig en enthousiasmerend Hoofd Bibliotheek met visie op informatievoorziening
Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau, een opleiding in medische of medisch biologische richting is een pre.
  • Je hebt ervaring als leidinggevende.
  • Je beschikt over kennis van (multimediale) literatuur- en informatievoorziening technieken.
  • Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.
  • Je hebt een visie op de meest passende informatievoorziening voor onze omgeving en het kunnen uitdragen en implementeren daarvan.
  • Je beschikt over zeer goede contactuele en communicatieve vaardigheden om bij verschillende groepen professionals draagvlak te creëren en overeenstemming te bereiken.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring tussen € 2873,- en € 4177,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 60. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Wil je meer weten? Bel naar:
Eric de Wilde, Manager Servicediensten, T 020 512 2886, direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.