Hatch: Top Researcher Gezocht!

Er is weer een mooie research vacature: voor mijn opdrachtgever ben ik op zoek naar een RESEARCHER (medior niveau) die het bestaande team komt versterken. Opdrachtgever is een Nederlandse Investeringsmaatschappij die investeert in de verdere digitalisering van ons dagelijks leven. De organisatie is een dynamisch bedrijf met ongeveer twintig gedreven en enthousiaste medewerkers.

Read More

Hatch: Senior Content Strateeg in Randstad

De opdrachtgever is een kleine en toonaangevende adviesorganisatie. De adviseurs voeren opdrachten uit op het gebied van strategie, besturing, klant-procesmanagement, organisatie-inrichting, nieuwe media en content. Hierbij is verandermanagement altijd een integraal onderdeel. Er wordt gewerkt voor toonaangevende opdrachtgevers bij de overheid en in het bedrijfsleven, met specifieke focus op de sectoren zakelijke en financiële dienstverlening, energie, retail en transport en logistiek.

Read More

Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL): Divisie Bibliotheekprocesondersteuning

Bent u een ervaren people manager met kennis van digitale ontwikkelingen in de wetenschappelijke informatievoorziening en metadata beleid? Bent u aantoonbaar succesvol in beleidsontwikkeling en -implementatie, ervaren in het actief begeleiden van veranderingsprocessen en beschikt u over een grote mate van organisatiesensitiviteit?  De Universiteit Leiden heeft een uitdagende baan voor u.

Read More

NautaDutilh: informatie professional, 0,8 - 1,0 fte

Jij maakt deel uit van het Kennis- en Informatieteam en je werkt bij het Informatiecentrum (IC) Het IC voorziet in informatie in de breedste zin van het woord. Juridische informatie maar vooral ook business informatie. Je helpt onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs aan de informatie die voor hen van vitaal belang is. Digitale bronnen, nieuwe media en informatiedragers (zoals tablet pc's) spelen een

steeds belangrijkere rol daarbij.

 Read More