Nieuwjaarsbijeenkomst 2015 in Rotterdam

Begin 2015 zal er een JI nieuwjaarsbijeenkomst plaatsvinden in Rotterdam i.p.v. de eerder aangekondigde najaarsbijeenkomst. Het thema van de bijeenkomst is uitgesproken Rotterdams;  Maritiem recht en juridische informatie. De nieuwjaarsbijeenkomst wordt georganiseerd  in samenwerking met de Erasmus School of law en zal plaatsvinden op de vernieuwde campus en  in de binnenstad.

In ieder geval zal prof. Dr.  Frank Smeele een boeiende lezing geven. Professor Smeele is hoogleraar commercial Law en directeur van het Rotterdam Institute of Shipping and transport Law. Daarnaast is professor Smeele nauw betrokken bij de Transportrecht Bibliotheek van de Juridische faculteit.

De verdere invulling van het programma en de exacte datum worden snel via deze website bekend gemaakt.

Daarnaast willen wij brainstormen over een, eventueel buitenlandse, studiereis van 2 dagen later in 2015.