Bezocht: KNVI jaarcongres @ NBC congrescentrum Nieuwegein / 14-11-2013

Blog van Daniëlle Quadakkers:

Het is alweer een paar dagen geleden maar ik wil toch nog graag een stukje posten over het jaarlijkse biebfeestje aka het jaarcongres van de KNVI (voorheen NVB). Ik was dit jaar samen met Jeroen de Boer betrokken bij de organisatie van een track en dat hield in dat ik op de dag van het congres geen andere tracks kon bezoeken. Toch een iets andere insteek dan voorgaande jaren omdat ik normaal altijd tracks bezoek die verband hebben met mijn werk. Ik zou dan, eerlijk is eerlijk, onze track hoogstwaarschijnlijk niet gekozen hebben al had deze natuurlijk wel een prikkelende (deels door mij bedachte  ) titel ‘De Vrije Informatieprofessional, Keep Calm and Share Information‘. Zowel in de ochtend als de middag was de opzet hetzelfde, een presentatie gevolgd door een paneldiscussie (met Sebastiaan Ter BurgHay Kranenen in de middag ook nog met Stuart Hamilton) inclusief publieksparticipatie die vakkundig geleid werd door Marina Noordegraaf en Frank Huysmans.

Lees verder