CNIN-expertsessie community management

Meer dan 70% van de organisaties zet interne social media in om informatie te delen of een intern netwerk te faciliteren (social intranet). In de praktijk kan het lastig zijn een community te lanceren, ontwikkelen en te laten groeien. Ook richting externe doelgroepen zijn organisaties actief in community's: ledenplatformen, online burgerparticipatie, etc. Ben jij verantwoordelijk voor of betrokken bij community-projecten? Dan mag je deze CNIN-expertsessie niet missen!

Tijdens deze CNIN-expertsessie community management gaat Koen Wemmenhove, adviseur community management (Embrace/Malengo) dieper in op onder meer de theoretische achtergronden van community management, voorbeelden om een
community efficiënt in te zetten en taken van de community manager aan bod.
In het tweede deel staan verschillende cases centraal en ga je zelf aan de slag met een stappenplan voor je eigen interne of externe community.

Programma
14.30 uur: Expert sessie o.l.v. Koen Wemmenhove (Embrace/Malengo)
16.45 uur: Rondleiding LEF Future Center. LEF Directeur Cees Plug is bereid de groep rond te leiden. Hier en hier vind je meer informatie over het LEF Future Center.
17.15 uur: Netwerkborrel.

Meer weten? Inschrijven? Lees verder op de site van CNIN:

http://cnin2010.blogspot.nl/2013/10/cnin-expertsessie-community-management.html