SIOB, VOB en BNL nodigen KNVI congresdeelnemers uit…

…voor het boekenbuffet in de beste bibliotheek van Nederland!

Datum: 14 november 2013

Plaats: Bibliotheek De Tweede Verdieping te Nieuwegein

Tijd: 18:00 uur – 21:00 uur

Na de KNVI congresdag nodigen wij je uit op een ontspannen manier met elkaar na en bij te praten. Daarom organiseren SIOB, VOB en BNL als aanvulling op het congres een feestelijk boekenbuffet. Je bent van harte uitgenodigd!

Gastvrouw: beste bibliotheek van Nederland

Wij kunnen met trots zeggen dat een van de beste bibliotheken van Nederland - Bibliotheek De Tweede Verdieping te Nieuwegein – onze gastvrouw is. Een mooie kans dus om een bezoekje te brengen aan deze inspirerende omgeving en te kijken hoe de collega’s in Nieuwegein  het doen.

Kom dus gezellig naar de boekenborrel en geniet met ons van het samenzijn, een heerlijk mediterraan diner-buffet én verrassend entertainment. Alle deelnemers aan het congres zijn uitgenodigd.

Bibliotheek De Tweede Verdieping  ligt slechts twee tramhaltes af van het NBC Congrescentrum waar het KNVI-congres plaatsvindt. Je bent dus zo op de plaats van bestemming!

Aanmelden

Ben je ook van de partij? Laat ons dan uiterlijk 1 november a.s. weten of je naar het boekenbuffet komt. Je kunt het hier gemakkelijk doorgeven.

Deze aanmelding staat los van de registratie van het KNVI-congres.

Graag tot  14 november.

Met vriendelijke groet,

Mede namens de Vereniging Openbare Bibliotheken, Bibliotheek.nl en Bibliotheek De Tweede Verdieping

Sectorinstituut Openbare Bibliotheken