Kijkje in de Keuken bij Dienst Informatievoorziening Tweede Kamer

Bij deze willen we jullie uitnodigen voor een Kijkje in de Keuken bij de Dienst Informatievoorziening (DIV) van de Tweede Kamer op donderdag 12 december, 13.15-17 uur.

Hoe komen Kamerleden aan de juiste informatie over de FYRA of de JSF? Heeft elk Kamerlid een eigen informatieprofessional? Wat is de meerwaarde van de DIV voor de googlende Kamerleden? Hoe werken de IP'ers en de onderzoekers van het Bureau Onderzoek Rijksuitgaven (BOR) samen? Welke bronnen worden er gebruikt? Is de oude gietijzeren bibliotheek in het oude ministerie van Justitie echt zo mooi? Dat zijn de vragen die beantwoord zullen worden tijdens dit Kijkje in de Keuken.

Voor het volledige programma en meer info over deelname zie:
http://knvi.net/onderwijs-en-onderzoek/2013/11/8/kijkje-in-de-keuken-bij-de-dienst-informatievoorziening-van-de-tweede-kamer