Bezoek Swets/Jongbloed tijdens het KNVI congres!

Swets is dit jaar wederom hoofdsponsor van de KNVI en zal in een andere samenstelling dan u van ons gewend bent vertegenwoordigd zijn tijdens het jaarlijkse congres op 14 november in het Nieuwegein Business Center. 

In het kader van het thema 'Hoera, een InformatieProfessional' zal tijdens het congres de (weder)geboorte van de informatieprofessional worden gevierd. Met het oog op de overname van Jongbloed juridische boekhandel per 12 september jongstleden - hoogstwaarschijnlijk heeft dit nieuws u inmiddels bereikt  (http://www.jongbloed.nl/swets-verwerft-jongbloed) - bestaat er geen toepasselijker thema en zal onze stand ook (deels) in het teken van (weder)geboorte staan.

Swets & Jongbloed: een ‘perfect fit’ is geboren! Een platform voor groei gericht op verdere innovatie, verbetering en uitbreiding van het dienstenscala met voor u een reeks aan nieuwe voordelen!    

Kom langs bij onze stand direct tegenover de entree en u ontvangt een heerlijke geboorte-traktatie. Wees er snel bij want op=op. Maak daarnaast kans op een mooie prijs tegen inlevering van uw visitekaartje of de ingevulde afscheurstrip van de flyer die tijdens het congres wordt uitgedeeld. De prijswinnaar wordt door middel van loting omstreeks 17.05 uur bij onze stand bekend gemaakt, oftewel na afloop van het congres en alvorens de start van de borrel!

Kortom een bezoek aan onze stand is de moeite waard! Het Swets/Jongbloed team staat graag voor u klaar om al uw vragen over al onze oplossingen en (eventuele) vragen over de overname te beantwoorden. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor al uw productpresentaties en demonstraties, zodat u zelf de voordelen van onze oplossingen/producten kunt ervaren. Tot ziens op 14 november!