Met het NiN naar Bibliotheek Assen

De Bibliotheek Assen is in 2013 verhuisd naar de Nieuwe Kolk, een spraakmakend gebouw waarin onder andere ook theater en bioscoop gehuisvest zijn. Bij binnenkomst van het gebouw springt de moderne bibliotheek meteen in het oog. Een ruime lichte opstelling met diverse type kasten en displays, waarbij zoveel mogelijk boeken frontaal gepresenteerd worden.

Samenwerken met het bedrijfsleven in Assen

Marketing speelt een belangrijke rol bij de inrichting van de bibliotheek en bij de ontwikkeling van producten en diensten voor de verschillenden klantgroepen. Samenwerken met het bedrijfsleven in Assen is een van de doelstellingen waar op verschillende manieren vorm en inhoud aan gegeven wordt en wat nog volop in ontwikkeling is. Denk aan het samen organiseren van bijeenkomsten, waarbij de bibliotheek voor de ruimte en het publiek zorgt en de het ‘bedrijf' de inhoud en kosten voor haar rekening neemt. Of aan een gesponsorde activiteit zoals het tv-programma ‘Kolkende Taal' dat in de studio van de bibliotheek opgenomen wordt. Maar ook diensten voor zzp-ers behoren tot de mogelijkheden. Geïnteresseerd? Kom dan op 21 november naar Assen!

Programma

14.30 uur Ontvangst met koffie in het café

15.00 uur Inleiding op het thema door Hanneke Veen, directeur bibliotheek Assen

16.15 uur Rondwandeling bibliotheek, gevolgd door

16.30 uur Studiogesprek

16.45 - 17.30 uur Afsluiting met borrel in het café

Dat wil je niet missen!

Benieuwd wat jouw organisatie kan leren van Bibliotheek Assen? Meld je dan nu direct aan voor dit NiN-bedrijfsbezoek. Let op! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via http://www.noordelijkinformatienetwerk.nl/redir.asp?targetid=328