Prissma's Pitch Award 2013 - "KNVI - Informatieprofessional van het jaar"

Heb jij het meest innovatieve idee voor de media- en informatiewereld? Pitch jouw idee en win!

Als jouw idee innovatief, professioneel en realiseerbaar is, als het iets voor de media- en informatiewereld kan betekenen, een extra dimensie voor jou en je vakgenoten biedt, én als je dat ook nog eens binnen 15 minuten goed weet te presenteren, dan word jij misschien wel de nieuwe informatieprofessional van het jaar!

Prissma’s Pitch Award

Op 27 juni 2013 wordt voor de derde keer de Pitch georganiseerd, een concept dat succesvol is gebleken! Prissma wil door middel van de Pitch innovatieve ideeën voor de wereld van informatie een boost geven. Want, waar wij van houden is initiatief tonen, je nek uitsteken, met ideeën komen: ideeën die vernieuwend zijn en die perspectief bieden voor het vakgebied. Het vakgebied dat wij omschrijven als media- en informatielandschap waar mensen informatie creëren, verwerken, ordenen, analyseren, technisch ondersteunen en managen. Wij zijn het platform voor de media en informatie professional die het informatievak verder brengt.

Deelname

Bedrijven of éénpitters, studenten of arbeiders, managers of medewerkers, grijze koppen of jonge honden, iedereen mag meedoen aan deze verkiezing! De jury zal bestaan uit topspelers in de media- en informatiewereld. Als je wint krijg je dus niet alleen een prijs, maar ook de nodige aandacht en exposure!

De winnaar ontvangt een geldprijs van 5.500 euro waarmee het idee daadwerkelijk een boost krijgt! Deze prijs is mogelijk gemaakt door de Koninklijke Vereniging voor de Informatieprofessional, door de Stichting GO-Fonds en door Reekx. Zij stimuleren en ondersteunen verfrissende initiatieven en projecten op het terrein van de ontwikkeling van de informatiedienstverlening, -management en voorziening in de breedste zin van het woord.
 
Lees er meer over op de Prissma website.