Congres 2013, profiteer nu van de Early Bird korting!

Op 14 november is het zover, het jaarlijkse congres zal dan plaatsvinden in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Het congres, met de titel "Hoera, een informatieprofessional!", biedt niet alleen zeven parallelle tracks, maar ook een wervelende beursvloer en een spetterende afsluiting. Dit jaar voor het eerst: Appy Hour, een ‘unconference’ waar we elkaar informeren over de laatste apps die onze professie versterken en leuk(er) maken. Doe hier mee met Appy Hour! Ook voor het eerst: Talent Plaza, een plein waar men zich breed kan oriënteren op het ontwikkelen van zijn of haar talenten. Nadere informatie volgt.

Tot 27 september geldt alleen voor KNVI leden een early bird korting en is het tarief € 75,-. Na 27 september betalen KNVI leden € 95,-. Niet KNVI leden betalen € 225,-. Voor studenten en werkzoekenden geldt een speciaal tarief van € 22,50.

De speciale congreswebsite zal zeer binnenkort online gaan, maar je kunt je nu al hier aanmelden!