Bezoek EBSCO en Plum Analytics tijdens het KNVI Jaarcongres!

Speciaal voor het KNVI Jaarcongres 2014 organiseert gouden sponsor EBSCO Information Services samen met dochteronderneming Plum Analytics een masterclass over ‘alternative research metrics’ oftewel altmetrics. Deze nieuwe waardeindicatoren voor onderzoek worden onderverdeeld in vijf categorieën: gebruik, mentions, captures, social media en citaten.

Tijdens de workshop bekijkt Stephan Buettgen, Director of Sales voor Plum Analytics in Europa, hoe deze nieuwe indicatoren in de praktijk gebruikt worden en wordt een blik geworpen op de toekomst. Als u meer wilt weten over altmetrics en over wat deze voor uw organisatie kunnen betekenen dan mag u deze masterclass niet missen!

Daarnaast zullen wij, zoals u van ons gewend bent, prominent op de beursvloer aanwezig zijn. Het team van EBSCO staat de gehele dag klaar om uw vragen over al onze oplossingen te beantwoorden en demonstraties te geven waarbij u zelf de voordelen ervaart.

Kijkt u voor meer informatie op de website en bezoek op 18 november de EBSCO-stand en de altmetrics workshop!