Erasmus; vernieuwde Mastercourse Informatie – en documentmanagement aan de Erasmus Universiteit, 23 jan. 2015

Op 23 januari organiseert Erasmus Academie de vernieuwde editie van de bekende Mastercourse Informatie- en documentmanagement.

Tijdens de mastercourse komen alle onderwerpen aan bod waar een ‘klassieke’ DIV’er verstand van zou moeten hebben en wordt tegelijkertijd de basis gelegd voor de ‘toekomstige’ DIV’er – de informatie-adviseur. 

Nieuw in de mastercourse zijn de twee workshopdagen. Deze  workshops staan in het teken van door de deelnemers ingebrachte casussen. De Academic Director is de moderator, hij bewaakt de rode draad van de workshop en de uitgangspunten van de opleiding. 
 
Leden van de KNVI ontvangen 10% korting op de mastercourse! Kijk voor meer informatie en inschrijven op  www.erasmusacademie.nl/idm