Kalender stichting Chimding

In 2010 ben ik als bibliothecaris betrokken geraakt bij de Stichting Chimding. Graag vertel ik kort iets meer over het werk van deze Stichting, die onder andere vier bibliotheken heeft opgericht in het verre oosten van Nepal. 

Wat doet Stichting Chimding?
Wij zijn een kleinschalige stichting die met lokale contactpersonen in Nepal werkt aan het verbeteren van educatie in -vaak moeilijk bereikbare- bergdorpen. In de afgelopen jaren hebben we in samenwerking met de plaatselijke bevolking scholen en bibliotheken laten bouwen, leerkrachten en bibliothecarissen opgeleid en honderden kinderen de kans gegeven naar school te gaan. Jaarlijks gaan er één of meer bestuursleden naar Nepal om (volledig op eigen kosten) de projecten te bezoeken en de voortgang te bespreken. Een overzicht van al onze projecten kunt u vinden op onze website www.chimding.nl
Om onze projecten te financieren zijn we aangewezen op donaties en subsidies. En u kunt ons steunen door het kopen van een kalender.

Kalender
De stichting heeft een kalender uitgegeven die de projecten in deze bergdorpen in beeld brengt. Elke maand een grote foto, een korte informatieve tekst, met een QR-code die na het scannen leidt naar een filmpje over het betreffende onderwerp. En natuurlijk veel ruimte om notities te maken.
De opbrengst van deze kalender wordt geheel besteed aan de financiering van onze projecten.

Bestelwijze
U kunt de kalender bestellen via de website.
Onder het menu contact vult u de gegevens in en bij uw vraag vermeldt u het aantal kalenders dat u wilt kopen. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin de gegevens over het vervolg van de bestelprocedure. 

Prijzen:
1 kalender: € 17,50
2-9 kalenders: € 15,00 per stuk
10 of meer kalenders: € 12,50 per stuk
Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Meer informatie?
Ik hoop dat ik u enthousiast heb gemaakt over het werk van onze stichting. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het werk van de Stichting Chimding dan kunt u mailen naar: m.mondeel@oba.nl of info@chimding.nl

Marianne Mondeel
projectcoördinator