KNVI vrijwilligers vinden betaalde baan! Helen Tamminga

Foto Helen Tamminga

Via mijn moeder kwam ik in contact met de KNVI. Zij was daar samen met twee anderen al een tijd bezig om het archief uit te zoeken en op te ruimen. Zij vertelde mij dat het KNVI bureau nog wel wat hulp kon gebruiken. Ik kon na mijn studie niet direct een baan vinden en ik zit niet graag stil, dus de keuze was snel gemaakt, in januari ben ik begonnen als vrijwilligster bij de KNVI.

Het werk bij de KNVI is heel divers. In de eerste instantie  hield ik mij vooral bezig met de ledenadministratie, maar hoe meer ik leerde over de vereniging, hoe meer verantwoordelijkheden ik kreeg. De afwisseling in het werk en de fijne collega’s maakten dat ik elke week met plezier naar Utrecht kwam. 
Ik stop in oktober bij de KNVI omdat ik een nieuwe baan heb gevonden, maar ik houd zeker contact met mijn lieve collega’s. 

Vrijwilliger zijn bij de KNVI kan ik iedereen aanraden!