Swets-Jongbloed Seminar 25 september 2014

Kom ook naar het Swets - Jongbloed Seminar op donderdag 25 september in het Letterkundig Museum/ Kinderboekenmuseum, Prins Willem-Alexanderhof 5 te Den Haag (naast Den Haag Centraal station).

Graag heten wij u na lunchtijd vanaf 13.00 uur van harte welkom op deze toepasselijke & inspirerende locatie. Het zal een middagvullend programma zijn met aansluitend een borrel.

Even onze sprekers voorstellen:

Henk Ellerman - External Consultant (https://www.linkedin.com/in/henkellermann/nl)

Henk Ellerman is opgeleid als cognitief psycholoog en gepromoveerd op onderzoek naar het gebruik van ICT in het leesonderwijs. Na jarenlang als onderzoeker te hebben gewerkt, begon hij in 2002 te werken als projectleider Electronic Publishing bij de Erasmus universiteit. Daarna is hij actief betrokken geweest bij een aantal door SURF geïnitieerde ontwikkelingen op het gebied van repositories (DARE) en heeft hij in management functies gewerkt bij bibliotheken van de Rijksuniversiteit Groningen en Tilburg University. Momenteel werkt hij als extern consultant bij de NHTV Breda.

De heer Ellerman zal proberen de inhoud van zijn sessie af te stemmen op uw input. Zorg ervoor dat deze bijeenkomst zo vruchtbaar mogelijk voor u wordt. Hierbij het verzoek deze online enquête in te vullen door middel van de volgende link https://nl.surveymonkey.com/s/VKXGVHD en zijn vragen te beantwoorden.

Michael Leuschner - Commercial Director EMEA Swets (https://www.linkedin.com/in/michaelleuschner)

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en toekomstige strategie van Swets en Jongbloed. Michael Leuschner zal tijdens zijn sessie een algemene business update geven om u bij te praten. In deze sessie zal uiteraard ons productportfolio uitvoerig aan bod komen en zullen in overeenstemming met de rest van de middag specifieke productoplossingen nader worden belicht.

Naar aanleiding van de sessies van beide sprekers, is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen en/of discussie.

Na het inhoudelijke programma mogen wij u trakteren op een inleiding op de tentoonstellingen van het Letterkundig Museum http://www.letterkundigmuseum.nl/ (ca. 15 minuten). Vervolgens heeft u tijdens de borrel gelegenheid tot vrij rondkijken.

Alle reden dus om u in te schrijven voor deze inspirerende middag waarbij wij u graag persoonlijk ontmoeten.

WACHT NIET EN REGISTREER U DIRECT VIA ONDERSTAANDE LINK:

http://info.swets.com/EU-Registratie-Swets-Jongbloed-Seminar2014-NL

Aan het bijwonen van het seminar zijn geen kosten verbonden en u kunt zich tot uiterlijk woensdag 17 september inschrijven. Als u zich inschrijft, ontvangt u binnenkort een gedetailleerd programma en praktische informatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicolette de Graaff:

- E-mail: ndegraaff@nl.swets.com

- Tel.: 088-467 9342