KNVI Oproep: Help mee ons congres 2015 te organiseren

Ook dit jaar willen we weer een innovatief, informatief en inspirerend congres organiseren. We gaan dat doen met partners, hoewel nog niet helemaal duidelijk is welke dat zullen zijn. Ik hoop daarover zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben.
Dit jaar vindt het KNVI jaarcongres plaats op 12 november!

Ons congres dankt haar succes voor een heel groot deel aan de inzet van vele vrijwilligers die tezamen het programma verzorgen. Jullie dus! Daarom wil ik ook dit jaar weer graag een beroep doen op jullie medewerking. Ik hoop dat er ook dit jaar weer veel vrijwilligers zijn die met enthousiasme en gedrevenheid mee willen doen. Het is veel werk, maar ook erg leuk en dankbaar!
De eerste bijeenkomst hebben we nu gepland op woensdag 25 februari vanaf 16:30 in Utrecht. Als je mee wilt helpen met de organisatie, wil je het ons dan laten weten via deze link: https://www.formdesk.com/knvi/KNVI-congresbespr_20150225

Mocht je niet kunnen maar wel ideeën hebben: we zien ze graag tegemoet! Je kunt ze op voornoemde registratieformulier kwijt.

Ik hoop je te mogen verwelkomen als mede-organisator van ons congres. 

Hartelijke groet,
Michel