27 oktober: Gratis praktijk-webinar van Pfizer’s informatiemanager en bedrijfsjurist over legaal delen van informatie

Uw collega’s willen steeds snellere en betere manieren om toegang tot informatie te krijgen en die te delen. Uw bedrijf wil kosten-efficiency. Hoe ondersteunt u onderzoek en samenwerking binnen uw organisatie en beschermt het tegelijkertijd voor het risico op inbreuk van de kopieerrechten?
 
Neem deel aan het interessante webinar dat Pfizer’s Senior Manager of Information & Library Services Jane Burke  en Senior Corporate Counsel Katrina Edge houden, waar zij tips delen over hoe informatiemanagers en bedrijfsjuristen kunnen samenwerken om toegang tot informatie voor werknemers te versnellen, en hoe zij tegelijkertijd copyright compliance aanpakken.
 
Dit webinar, georganiseerd door RightsDirect, is in het Engels. Registreren