Bezoek hoofdsponsor EBSCO tijdens het KNVI Congres!

EBSCO Information Services is dit jaar voor het eerst trotse hoofdsponsor van de KNVI en het jaarlijkse congres! U komt toch ook naar het congres? Wij verwelkomen u graag in onze stand!

EBSCO is al meer dan 70 jaar actief in de informatiewereld en heeft het bieden van de beste dienstverlening die aansluit op de wensen van tienduizenden klanten wereldwijd centraal staan. Met een vaste notering in de top 200 van de grootste privéondernemingen van de Verenigde Staten zoals bepaald door Forbes magazine, en een Dun & Bradstreet Financial Strength Rating van 5A1, de hoogste score die toegekend wordt, bewijst EBSCO een financieel stabiele en betrouwbare partner te zijn voor zowel klanten als uitgevers.

De afgelopen decennia heeft EBSCO haar aanbod op basis van klantenwensen en marktonderzoek steeds verder ontwikkeld tot een geïntegreerde informatieoplossing. In de EBSCO-filosofie neemt innovatie een centrale rol in. Met meer dan 450 ontwikkelaars zijn wij één van de grootste innoverende bedrijven binnen de informatiebranche. 

EBSCO’s aanbod omvat naast een adviserende en ondersteunende dienstverlening, vele gebruiksvriendelijke tools voor het beheer van kwaliteitsinformatiebronnen, niet alleen in de vorm van printtitels maar zeker ook voor elektronische abonnementen en pakketlicenties. Verder is EBSCO leverancier van een breed aanbod aan wetenschappelijke databanken en e-books, point-of-care tools voor medische instellingen, een learning management & training systeem, altmetrics tool PlumX en de toonaangevende discovery-oplossing EBSCO Discovery Service (EDS). Dankzij de toevoeging van YBP als nieuwe EBSCO-divisie vormen diensten voor en levering van boeken de meest recente aanvulling op het uitgebreide productaanbod.

Wilt u meer weten? Kom bij ons langs tijdens het congres of neem contact met ons op