INFOMANIA 2015 | De waan van de data

Donderdag 03 december | Prodent fabriek Amersfoort

Op donderdag 3 december opent de Prodent Fabriek in Amersfoort haar deuren voor Infomania 2015. Een waanzinnig evenement voor de informatieprofessional van nu. Zes thought leaders presenteren de wereld van nu, aan de hand van de meest ontwrichtende nieuwe technologieën op het gebied van Gezondheid, Logistiek, Duurzaamheid, Cultuur, Onderwijs en Veiligheid. Koplopers en pioniers laten zien hoe ze deze ‘disruptive technologies’ nu al in de praktijk brengen. Met de deelnemers praten we over de impact op ons dagelijks werk. Samen schrijven we de digitale toekomst!

Bekijk hier welke sprekers er per domein op het programma staan.

Infomania is een non-profit, publiek-privaat initiatief en komt deels tot stand door cocreatie. Alle content wordt vastgelegd in een publicatie.

Lees hier meer: http://infomania.pro/