NiN-expertsessie De Kennismanager 2.0 bij De Haan Advocaten & Notarissen, 19 maart 2015

Keuzes en kansen in een veranderend informatiedomein
 
Het werkveld van de informatiespecialist is door de opkomst van de digitalisering en daarmee samenhangende werkprocessen sterk aan verandering onderhevig. Binnen bepaalde branches van ons vak is er nog weinig ruimte voor de traditionele informatiespecialist/bibliothecaris. Zo ook voor een juridisch informatiespecialist. Want hoe maak je als informatiespecialist/kennismanager de overstap van de traditionele kant (bibliotheek- en collectiebeheer) naar de business-development kant van kennis- en informatiemanagement. Blijf je dan in je comfortzone of durf je buiten de lijntjes te kleuren?

Tijdens deze NIN-expertsessie vertelt  kennismanager Vera Lettinga je graag over haar ervaringen met het kleuren buiten de lijntjes... Daarnaast laat ze je graag zien wat er op een advocatenkantoor als De Haan Advocaten & Notarissen  aan Kennismanagement wordt gedaan.
Omdat Vera ook graag wil leren van een ieders ervaringen is er veel ruimte voor discussie.
Vanzelfsprekend is er na de sessie voldoende ruimte om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Waar en wanneer?
De NiN-expertsessie Kennismanager 2.0 vindt plaats op donderdagmiddag 19 maart (ontvangst vanaf 14.30 uur, programma start om 15.00 uur. Eindtijd ca. 17.30 uur). We zijn te gast bij De Haan Advocaten & Notarissen, locatie Groningen - Van Elmptstraat 2, Groningen.
 
Deelnemen aan deze NiN-expertsessie?
Meld je dan nu direct aan via het  aanmeldformulier.
Let op! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij overintekening krijgen kennismanagers, informatiespecialisten en bibliothecarissen voorrang.
 
Zien we jou op 19 maart?
 
Met vriendelijke groet,
Bauke Jousma
Namens het NiN-bestuur

en

Vera Lettinga
Kennismanager bij De Haan Advocaten en Notarissen