TerSprake: Kom je ook naar het HARD/T VOOR DE ZAAK CONGRES 2015, do 16 april 2015

Wil je duizelen op je stoel? Alle denkkaders oprekken? En veel nieuwe ideeën en inspiratie opdoen? 
Zorg dan dat je er bij bent op 16 april, bij HET Congres ‘Hard/t voor de Zaak’.  Inspiratie gegarandeerd! Op de prachtige locatie: de Ernst Sillem Hoeve in Lage Vuursche. 

Wat hebben we voor je in petto:
Onder andere de confronterende trendwachter en futurist Tony Bosma. Hij deelt de nieuwste trends en ontwikkelingen die impact hebben op de organisatie van de toekomt! Dat waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt, vertelt hij! 

En Martin de Lusenet van ING. Hij vertelt hoe  je je aanbod aanpast op je doelgroep. ‘Waar zit elke individuele klant op te wachten?’. Deze vraag staat continue centraal bij de ING. 

Hoe gaaf is vliegen? Heel gaaf toch? Daan Noordeloos van Transavia komt vertellen over welke keuzes ze gemaakt hebben om de klantbeleving vergroten. Welk verandertraject doorliep Transavia succesvol met hun medewerkers? 

24/7 chat? Zakelijk Whatapp gebruiken? Is dat nodig? Jazeker! Deze kanalen worden steeds belangrijker. Loek de Wijze van Teleperformance neemt ons mee in een reeks van praktische voorbeelden wat je wel en niet moet doen in het online klantcontact. 

En dan de zorg: Frits van den Assem van Patient Centred Care Association. Èn zakenpartner van Fred Lee, auteur van: ‘If Disney Ran Your Hospital’. Frits neemt ons mee in klantgerichtheid in de zorg en de effecten daarvan. En deze zijn interessant! Hij stelt dat klantloyaliteit en trots van medewerkers leiden tot uitstekende en duurzame bedrijfsresultaten. Alleen daarom al mag hij niet ontbreken op ons congres! 

Ben jij erbij? 
Meld je aan bij Anketrien: Anketrien@TerSprake.com
Deelnemersprijs € 200,00 (ex btw). 
Meer info? http://www.tersprake.com/congres-2015