David Lankes: workshop, lezing en discussie

David Lankes bekend van "The Atlas of New Librarianship" en "Expect More: Demanding Better Libraries for Today's Complex World" en vele tijdschrift artikelen daagt ons uit om fundamenteel na te denken over de rol van de informatieprofessional in de veranderende wereld. David is ook kankerpatient en schrijft daarover op zijn blog en in het boek "The Boring Patient". 

Lankes komt 14 of 15 september naar Nederland en verzorgt en workshop, een lezing en discussie onder de titel "Expect More: What's in it for the Information Professional". 

De workshop wordt gehouden van 10:00 - 13:00 en er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. De toegangsprijs zal ca 125 euro bedragen. Toegang is alleen voor KNVI leden: ben je nog geen lid, meld je dan hier aan. Deelnemers aan de workshop kunnen gratis naar de lezing.

De lezing en discussie vinden plaats vanaf 16:00 en je kunt binnen komen voor 50 euro. Toegang is alleen voor KNVI leden: ben je nog geen lid, meld je dan hier aan. De middag wordt afgesloten met een borrel. 

We hebben nog geen locatie (midden van het land) bepaald. We willen eerst even de belangstelling peilen. Geef hier aan of je belangstelling hebt om te komen en naar welke momenten je voorkeur uitgaat. De definitieve aanmelding zal later gebeuren, maar als je je naam en email achterlaat, zullen we contact met je opnemen.

Lees meer over David Lankes