Blijf in Beweging 2015

Cursus, congres,workshop, masterclass, lezing, heidag, ontwikkeldag: wil je eens op een heel andere manier werken aan je professionele ontwikkeling? Denk buiten de gebaande paden, steek je kop boven het maaiveld, verras jezelf.

Bedenk een origineel idee om iets nieuws op je vakgebied te leren en zend het in. De KNVI maakt je droom waar en beloont het meest originele idee met een geldprijs van maximaal 2500 euro.

Wij stellen maar een paar eisen en laten de creatieve invulling aan jou over. 

Je voorstel moet wel: 

  • relevant zijn voor het vakgebied informatieprofessional
  • insprirerend zijn voor andere vakgenoten en natuurlijk voor jezelf
  • mogelijkheid tot terugkoppelijg via artikel of lezing op congres

We zien je idee graag tegemoet uiterlijk 12 oktober 2015 en de winnaar wordt bekendgemaakt op 12 november tijdens het KNVI congres.

Stuur een e-mail met je idee naar: info@knvi.net

Tessa Pronk won de prijs vorig jaar...

Haar droom: Onderzoekers helpen met het vinden van informatie door tekst mining. En dan voor hen een  applicatie maken om hypothese vorming te ondersteunen. Uit hele Bergen teksten relaties filteren: zijn twee concepten positief, negatief, of niet gerelateerd? 
Voor dit doel zoek ik hulp van tekst mining experts in binnen- of buitenland. 
    
De prijs stelde Tessa in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan The National Centre for Text Mining in Manchester, volgde zij een cursus natural language processing and text mining en nam deel aan een belangrijke conferentie over dit onderwerp. 

Volg Tessa hier: http://knvi.net/nieuws/2015/4/16/p0gja01ekzli4y83bppja590iapp4q

Blijf in Beweging wordt mogelijk gemaakt door: