EBSCO is de nieuwe hoofdsponsor van het KNVI-congres!

De KNVI is erg blij met de nieuwe hoofdsponsor: EBSCO Information Services.
EBSCO is sinds jaar en dag één van de grootste sponsoren van het KNVI-congres en altijd zeer prominent aanwezig op de beursvloer. Een goede reden om, toen de positie van hoofdsponsor eind vorig jaar vrij kwam, met elkaar om de tafel te gaan. 

EBSCO ondersteunt wereldwijd al jarenlang belangenorganisaties in het bibliotheekwezen. Gezien de prettige eerdere samenwerking met de KNVI heeft EBSCO besloten het hoofdsponsorschap te accepteren en de KNVI en het congres op die manier de komende jaren extra te steunen.
Zoals vermeld is de KNVI buitengewoon blij met deze ruimhartige bijdrage.

EBSCO is al ruim 70 jaar actief in de informatiewereld en heeft innovatie en klantvriendelijke dienstverlening centraal staan. Met een vaste notering in de top 200 van de grootste privéondernemingen in de VS zoals bepaald door Forbes Magazine en een D&B Financial Strength Rating van 5A1, de hoogste die toegekend wordt, bewijst EBSCO een financieel stabiele en betrouwbare partner te zijn voor zowel klanten als uitgevers.

Naast adviserende en ondersteunende dienstverlening omvat het aanbod vele gebruiksvriendelijke tools voor het beheer van gedrukte en digitale informatiebronnen. Verder is EBSCO leverancier van een breed aanbod aan wetenschappelijke databanken en e-books, point-of-care tools, een learning management & training systeem, altmetrics tool PlumX en de toonaangevende discovery-oplossing EBSCO Discovery Service.