KNVI: Medewerkers gezocht voor ons nieuwe communicatieteam!

De KNVI zoekt vrijwilligers voor haar nieuwe communicatieteam. Wil je ons netwerk van informatieprofessionals komen versterken? Meld je dan aan als vrijwilliger van de KNVI. Ons plan is een dynamisch communicatieplatform te creëren, met en voor leden. Doel is samen te discussiëren, gebruik maken van elkaars expertise, en het informatievak versterken. Social media en websites spelen een centrale rol binnen het platform. Wil jij meebouwen aan ons netwerk? Vind je het leuk om intensief samen te werken met je collega's en ben je niet bang om je eigen rol en taken zelf in te vullen? 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die kennis hebben van het opstellen van een communicatieplan, webredactie of social media.

Communicatieplan
Wij zoeken twee of drie enthousiaste leden, ervaren óf startend, om het communicatieplan voor de vereniging op te stellen. Ben jij een communicatiespecialist en heb jij interesse om de communicatiestrategie van de KNVI mede te bepalen? Vind je het leuk om off- en online communicatie op elkaar af te stemmen? Heb je kennis van verschillende communicatiekanalen? Bouw dan mee aan de professionalisering van de vereniging.

Website
Wij willen de website van de KNVI verbeteren en omvormen tot een online platform. Kun je goed schrijven voor het web? Wil je verantwoordelijk zijn voor een dynamisch online omgeving voor leden? Heb je ervaring met het CMS Wordpress of leer je dit snel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken drie webredacteuren die de bezoekers regelmatig voorzien van actuele content en mogelijkheden bieden tot interactie. 

Social media
Twitter, LinkedIn, blogs; alle informatieprofessionals maken er gebruik van. De KNVI wil actief communiceren via deze kanalen. Daarom zoeken we drie fervente gebruikers van social media. Je plaatst berichten, reageert op andere berichten, en zoekt actief naar online discussies en initieert deze ook. 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Lees dan het uitgebreide plan ‘KNVI zoekt vrijwilligers communicatieteam’. Voor meer informatie en aanmelding neem je contact op met Edith van Dasler via het verenigingsbureau van de KNVI info@knvi.net.