Summer School met als thema 'storytelling', 27 augustus 2015

Met storytelling kun je aantrekkelijk overbrengen wat je te bieden hebt als bibliotheek, mediatheek of archief. Maar hoe gebruik je storytelling effectief richting je gebruikers en andere stakeholders zoals samenwerkingspartners en de gemeente? En het allerbelangrijkste: hoe maak je storytelling concreet? Daarover gaat het tijdens de Webbieb Summer School  op 27 augustus a.s.

Sprekers tijdens de dag zijn onder anderen: Andy Priestner, bibliothecaris van de Cambridge University Business School; Marijke Fackeldey, Bibliotheek Midden Brabant, over de Kennismakerij; Jan Kaldenbach. Bibliotheek Kennemerwaard, die de bibliotheek o.a. promoot met gebruikmaking van de uitgangspunten van David Lankes;  Albertine Piels eindredacteur van RTL Z over de ingrediënten voor een goed verhaal.

Datum: 27 augustus a.s. Tijd: 9:15-17:15 Plaats: Utrecht.
Kijk voor meer informatie op: http://webbieb.nl/summerschool/