BolasPro wint Prissma Pitch 2015

Tijdens het EIM ZomerEvent reikt KNVI voorzitter Michel Wesseling de Prissma Pitch 2015 uit. Meer dan 25 teams zonden een bijdrage in en 11 daarvan werden uitgenodigd om te pitchen. Uit de inzendingen is BolasPro als winnaar gekozen door de vakjury. BOLAS is een webapplicatie die docenten, leerlingen en studenten op didactische wijze stimuleert slimmer te zoeken naar informatie, deze informatie op een simpele manier te managen en eenvoudig te verwerken. Daarnaast ondersteunt de webapp de gebruikers bij het opslaan en delen van de zoekresultaten en het verbeteren van hun zoekstrategie. Net als op school werken leerlingen en studenten in BOLAS in projecten. Ze delen hun bronnen in één muisklik en geven elkaar feedback.
Navigatieapplicatie Biebview, die slechtzienden leidt naar de vindplaats van de gezochte bibliotheekmaterialen, won de Publieksprijs.

Klik hier voor een korte impressie van het EIM zomerevent 2015