GO KNVI Prissma Infobattle 2016

Ooit als experiment ontstaan uit een persoonlijke belangstelling van de organisatoren is de Prissma Infobattle in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend element op het KNVI Jaarcongres. De vraag of het immens populaire pub quiz- format vertaald kon worden naar een quiz voor vakgenoten met voor hen specifieke vragen is inmiddels wel beantwoord.

De Infobattle, die wordt mogelijk gemaakt door GO Opleidingen en de KNVI, zorgt voor een vriendschappelijke competitie tussen teams die de strijd met elkaar aangaan over vakvragen als "Welke Nederlander wordt met het model van de Kennis Waardeketen geassocieerd?" of "waar staat de afkorting 'OPAC' voor?" Ook algemene kennisvragen komen aan bod, waardoor de Infobattle een voor vele trouwe deelnemers een vast terugkerend evenement is in de agenda's van regionale organisaties als het AIN, het NIN en het HIN.

Ook dit jaar zullen de winnende teams uit de regionale voorrondes op het KNVI Jaarcongres in Nieuwegein de strijd met elkaar aangaan om te bepalen welk team de winnaar wordt van de Infobattle 2016. Kom om 12.30 uur kijken in de winebar (The Y) naast de hoofdingang, en kijk hoe goed je zelf zou scoren. Wie weet doe jij volgend jaar zelf ook wel met een eigen team mee!