Het NVBA presenteert i.s.m. Havenbedrijf Rotterdam NV (HbR): Succesvol digitaal werken met SharePoint! 24 november 2016

Het NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) is het netwerk voor de informatieprofessional, dat zich in bijna 70 jaar heeft ontwikkeld tot een beroepsvereniging voor het hele gebied van documentaire informatievoorziening.

Het NVBA geeft op donderdag 24 november a.s. in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam NV een ervaringsdeskundige met Succesvol digitaal werken met SharePoint! de microfoon. In 2013 is bij het Havenbedrijf Rotterdam NV (HbR) een project gestart om het bestaande DMS te vervangen door een DMS in SharePoint. Inmiddels is eConnect in werking. eConnect is een DMS oplossing gebaseerd op SharePoint 2013. Het systeem mag dan werken, maar het is nog lang niet af! Daarom een tussenstand: wat ging er goed, maar ook wat ging er niet goed en vooral: wat hebben we geleerd? Wat moet er nog gebeuren om uiteindelijk (bedrijfsbreed) succesvol digitaal te kunnen werken met SharePoint? Uiteraard nemen wij u live mee in het DMS en RMA. Het HbR deelt graag haar ervaringen met U tijdens dit seminar.

De spreker tijdens het seminar Succesvol digitaal werken met SharePoint! is:
Henk de Lauré (Coördinator IDM Havenbedrijf Rotterdam).

Bij de afsluitende netwerkborrel kunt u ervaringen met vakgenoten uitwisselen of tips & trucs horen die tijdens de presentatie niet aan bod kwamen…

Dit unieke seminar staat open voor zowel leden als niet-leden van het NVBA. Maar we willen u vragen om snel te reageren via www.nvba-info.nl, omdat er voor dit seminar slechts 50 plaatsen beschikbaar zijn!