Stichting KEI-ip lanceert certificering voor informatieprofessionals!

Sinds 1 november kan je je als informatieprofessional in Nederland en Vlaanderen laten certificeren.

Wil je…

  • Jezelf onderscheiden als iemand die investeert in zijn eigen kennis
  • Duidelijkheid bieden aan opdracht/werkgevers over wat ze van je kunnen verwachten
  • Nagaan of je nog 'on track' bent met bijscholing ten opzichte van andere vakgenoten
  • Kiezen voor een professionele aanpak van je loopbaan
  • Sterker imago van de beroepsgroep, wat ook weer op jou als deel-van-dat-geheel afstraalt

Dan is certificering echt iets voor jou!

 Om gecertificeerd te worden (en te blijven) bouw jeeen persoonlijk digitaal portfolio op in PE-online (PE=Permanente Educatie). Dit digitale portfolio staat op de server bij onze Nederlandse samenwerkingspartner. Dit digitale portfolio wordt, als je aangeeft dat het klaar is, door twee assessoren uit de certificeringscommissie van Stichting KEI-ip beoordeeld. Op voordracht van de certificeringscommissie wordt daarna het persoonlijke CIP-certificaat uitgereikt door Stichting Hobéon SKO Certificatie. Dit certificaat is vijf jaar geldig. Daarna volgt hercertificering volgens dezelfde procedure als hierboven beschreven, alleen worden daarbij ook je scholingsactiviteiten gedurende de certificeringsperiode van 5 jaar meegewogen.

Assessoren zijn o.a.: Erwin la Roi, Erika Hokke en Jeroen Jonkers. Zij beoordelen de binnengekomen digitale portfolio's. Op onze website staat alles uitgebreid beschreven. Voor de eerste 10 leden van de NVBA die een account aanmaken in PE-online is de certificering kosteloos.

Begin 2017 goed en laat zien dat je een kei in je vak bent!