Innovatie: Ungovernance

Innovatie is essentieel. Hoe zorg je voor governance die innovatie niet remt maar innovatie versnelt en omzet in winstgevende oplossingen?

Welke expertises en vaardigheden heb je als business en IT managers, geïnteresseerd in digitale transformatie, nodig om het proces van innovatie te leiden?

Doe mee aan een zeer interactief evenement met korte sessies zoals praat-café, mini-debat en speaker corner om te leren en je blinde vlekken te ontdekken. Gefaciliteerd door andere bedrijven en professionals.

Top key-note sprekers uit het business en IT veld verzorgen de kick-off en sluiting van de markt. Het biedt je de mogelijkheid om te netwerken in een innovatieve setting en inspirerende sfeer. Niet te vergeten het inbegrepen buffet en drankjes.

Lees hier meer over het programma en meld je hier aan.

De Ngi-NGN organiseert i.s.m. Capgemini Comunity of Practice for Governance en de Best Practice User Group Nederland dit event. KNVI-leden mogen op uitnodiging van de Ngi-NGN kosteloos hieraan deelnemen. Vermeld je KNVI-lidmaatschap bij aanmelding.