RightsDirect: Gratis praktijk webinar over het verhogen van het profiel van uw bedrijfsinformatiecentrum, 3 mei

De rol van corporate informatiemanager is er een die constant aan veranderingen onderhevig is. Tegenwoordig worden bedrijfsbibliothecarissen geconfronteerd met uitdagingen van krimpende budgets en gelimiteerde middelen tot constante veranderingen in technologie en informatiebronnen. De moderne Informatiemanager moet met vele taken jongleren, zoals analyse, marketing en operations.

Andrew Clark, Director and Head of Global Information & Competive Intelligence bij UCB Pharma presenteet dit interessante webinar waar hij UCB’s uitdagingen bespreekt en hoe hij het profiel van zijn informatiecentrum heeft verhoogt door:
•    Interne marketing en communicatie
•    Interne gebruikerstrainingen
•    Cross-functionele samenwerkingsverbanden
•    Relatiebeheer en nog veel meer!

Volg dit webinar, georganiseerd door RightsDirect, dat in het Engels plaatsvindt op dinsdag 3 mei om 15:00 uur. Registreren

Link
http://go.copyright.com/l/37852/2016-03-04/46j54l