Stuur je pitch in voor de KNVI-Prissma's Pitch op 16 juni 2016!

Op 16 juni 2016 wordt voor de vijfde keer de Pitch georganiseerd, een concept dat succesvol is gebleken! KNVI en Prissma willen door middel van de Pitch innovatieve, sprankelende ideeën een boost geven. Want waar wij van houden is initiatief tonen, je nek uitsteken, met ideeën komen: ideeën die vernieuwend zijn en die perspectief bieden voor het vakgebied. Het vakgebied dat wij omschrijven als media- en informatielandschap waar mensen informatie creëren, verwerken, ordenen, analyseren, technisch ondersteunen en managen.

Deelname
Bedrijven of éénpitters, studenten of werkenden, managers of medewerkers, grijze koppen of jonge honden, iedereen mag meedoen aan deze verkiezing! De jury bestaat uit topspelers in de media- en informatiewereld. Als je wint krijg je dus niet alleen een prijs, maar ook de nodige aandacht en exposure!
Dit jaar is er een Juryprijs en een Publieksprijs. De winnaars van zowel de Juryprijs als de Publieksprijs ontvangen een geldprijs van 2.500 euro waarmee het idee, en de daadwerkelijke realisatie daarvan, een flinke impuls krijgt! Deze prijs is mogelijk gemaakt door de KNVI, de vakvereniging van informatieprofessionals.

De winnaar
De winnaar is de persoon of het team met het idee die het meest voldoet aan de volgende P-R-I-S-S-M-A punten:
• Prikkelende Presentatie
• Resultaatgerichtheid en Realisatie
• Informatie
• Spraakmakend
• Shocking
• Mooi en maatschappelijk relevant
• Ambitieus

Mee doen?!
Stuur jouw idee op voor 28 mei a.s. naar pitch@prissma.nl. We zijn benieuwd!

Data
28 mei (23.59 uur) – professionals en studenten leveren abstract ideeën in;
30 mei – voorselectie door Prissma bestuur;
31 mei – berichtgeving over voorselectie Prissma bestuur;
16 juni – Prissma’s Pitch

Programma
Prissma’s Pitch vindt plaats direct na ALV van de KNVI. Ben je lid van de KNVI, kom dan ook meepraten over de toekomst van de KNVI tijdens de ALV.

De nu geplande tijden zijn:

13:30 - 15:30 ALV KNVI
15:30 - 17:00 Prissma's Pitch
17:00 - 18:00 Borrel en uitreiking KNVI Innovation Award (2500 euro) en PRISSMA Publiekprijs (2500 euro)

Locatie
Philharmonie
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem