Ben jij gek op infographics en datavisualisaties?

Het KNVI-congres belooft weer verschillende aansprekende thema’s voor het  voetlicht te brengen. Denk met ons mee over de invulling van één van de tracks: visualiseren van data en informatie. Heb jij een visualisatie gemaakt met impact? Vertel het ons. Wil jij meehelpen om de track verder in te vullen? Ook dan ben je van harte welkom.

Je kunt meedoen door een praktijkcase aan te leveren die een verandering teweeg heeft gebracht. Heeft jouw visualisatie een bijdrage geleverd aan een besluit van het management, hebben de visualisaties in het BI-systeem gebracht wat je ervan hoopte, begrepen collega’s een complex probleem beter door jouw visualisatie? 

Weet je iemand, of ben je iemand, die enthousiast kan vertellen over:
•    visualisaties van big data
•    netwerkvisualisaties
•    infographics
•    of storytelling met data?

Deel jouw ervaringen met leergierige vakgenoten. Succesverhalen zijn welkom maar laat ook weten hoe het niet moet. Lever een A4 aan met een korte, bondige en enthousiaste tekst waarin je vertelt welke ervaring je wilt delen en op welke manier: een workshop, lezing, poster 2.0, pitch of iets heel anders. Wij willen namelijk ook tijdens het KNVI-congres ter plekke visualisaties maken van twittergedrag, bezoekersstromen door het gebouw. Dus laat het ook weten als je hiervoor een concreet idee hebt.
Wij kiezen uit alle inzendingen de voorbeelden met de meeste impact. Het is ons streven om zoveel mogelijk inzendingen een plek te geven op het congres. 

Lever je idee in bij Edith van Dasler (KNVI) via LinkedIn of e-mail. Of meld je aan om de track met ons te organiseren.

Het trackteam,

Carel Daams
Monic Hodes
Remon Coolegem
Edith van Dasler