Bredebiebconferentie 23 juni, Utrecht

De Bredebieb nodigt u van harte uit bij de derde editie van de Bredebiebconferentie op 23 juni te Utrecht. Het programma kunt u vanaf vandaag vinden op bredebieb.nl in samenwerking met Universiteit Twente en de KNVI.  Het onderwerp: de Informatiemakelaar. Hoe geef ik hier in de dagelijkse praktijk vorm aan? Hoe neem ik hier de mensen in de organisatie in mee? 
 
De wet van Moore geeft aan dat elke jaar de snelheid en hoeveelheid data verdubbelt. Kennis wordt steeds toegankelijker en makkelijker te ontsluiten en het lijkt erop dat de maatschappij tegenwoordig te veel informatie heeft in tegenstelling tot het verleden. Vroeger zorgde bibliotheken ervoor dat waardevolle, dure en zeldzame informatie werd aangeboden, maar door de hoeveelheid informatie en de vele veranderingen zal ook de functie van de bibliotheek veranderen... 

Hoe?
Wim de Ridder (Hoogleraar Toekomstonderzoek aan de Universiteit Twente) en andere wetenschappers en informatie-experts helpen u informatief en interactief uw rol als Informatiemakelaar scherp te stellen en dit te vertalen naar de ideale organisatie.
  
Break-out sessies
Tijdens de conferentie kunt u drie van de vier break-out sessies bijwonen. Deze interactieve sessies bieden u de kans de stof te vertalen naar uw eigen organisatie. U verlaat met concrete handvatten deze sessie. Lees meer over de break-outsessies Active Librarian, Lokale Kennisinfrastructuur, Business Intelligence en Finance op onze website

Programma Bredebieb conferentie

11.30 - 12.30 inloop met luxe broodjes lunch

12.30 - 12.45 opening door de dagvoorzitter
12.45 - 13.30 plenaire sessie met Wim de Ridder
13.30 - 13.45 inleiding middagprogramma

Interactieve Break-out sessies:

13.50 - 14.30 break-out sessie 1
14.35 - 15.15 break-out sessie 2
15.20 - 16.00 break-out sessie 3

16.00-16.30 Pauze

16.30 - 17.15 forumdiscussie: wat is de rol van de bibliotheek?
17.15 - 17.30 afsluiting door de dagvoorzitter

17.30 - 18.30 afsluitende borrel

Voor wie en wanneer
Wanneer:       donderdag 23 juni 11.30 - 18.30 uur
Voor wie:       Bibliotheken, gemeenten, publieke en private partners
Waar:            De stad Utrecht (definitieve locatie volgt)
Kosten:          €185,- (exclusief BTW)
                     Leden van de Bredebieb: twee deelnemers gratis
U kunt zich inschrijven via de volgende link: inschrijven

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij: Maryse Eindhoven of op de website van de Bredebieb.

De conferentie wordt georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI) en de Universiteit Twente.