RightsDirect: Gratis Engelstalig webinar: Hoe Boehringer Ingelheim snel patenten selecteert m.b.v. text mining

Wetenschappers hebben veel tijd nodig om relevante patenten te vinden voor het beantwoorden van zeer specifieke vragen. Leer in het webinar dat Dr. Thorsten Schweikardt van Boehringer Ingelheim en RightsDirect voor u hebben georganiseerd, welke patent analyse workflow hij en zijn collega’s hebben ontwikkeld om deze voorheen ingewikkelde taak sneller te laten verlopen. Hoe zij door text mining te gebruiken relevante patenten sneller en goedkoper kunnen selecteren. Dr. Thorsten Schweikardt zal uitleggen hoe BI’s pijplijn-analyse plaatsvindt, hoe Linguamatics I2E en KNIME daarbij worden gebruikt, en zal de uitdagingen en toekomstige verbeteringen in het proces bediscussiëren.
 
Volg dit webinar, georganiseerd door RightsDirect, dat in het Engels plaatsvindt op donderdag  6 oktober 2016  a.s. van 15:00 – 15:45 uur. Registreren