Voorzitters van KNVI openen First Life Nieuwjaarsborrel

Wouter Bronsgeest en Paul Baak openden met een enthousiasmerende speech de 10e First Life Nieuwjaarsborrel in Dauphine. Wouter vertelde vereerd te zijn om dit te mogen doen op de 10e dag na de fusie van KNVI, Ngi-NGN en SOD.

Onder toeziend oog van ongeveer 200 bezoekers vertelden Wouter en Paul inspirerend over de plannen van de KNVI in het nieuwe jaar. “Het inspireren en verbinden van professionals staat in 2017 centraal”, zo vertelde Paul. “We willen in dit eerste jaar zoveel mogelijk leden ontmoeten. Dus spreek ons vooral aan”, voegde Wouter daaraan toe. De goed georganiseerde en gezellige borrel gaf daar alle mogelijkheid toe.  

Kon je niet bij de bij de First Life Nieuwjaarsborrel aanwezig zijn, maar ben je wel benieuwd naar de visie van de nieuwe voorzitters op de KNVI en de moderne Informatieprofessional? Kijk dan ons drieluik-interview met Wouter en Paul op Youtube (link: https://www.youtube.com/watch?v=jq6t2X4ZPpE&t=3s). Heb je een vraag? Benader Paul (link: https://nl.linkedin.com/in/paul-baak-320401/nl) of Wouter (https://nl.linkedin.com/in/wouterbronsgeest/nl) dan via LinkedIn.

Wist je dat we op LinkedIn een groep hebben waarin steeds vaker berichten en discussies gepost worden? Word lid en praat mee (link: https://www.linkedin.com/groups/69984).