Uitnodiging ALV NVB-HB en -WB op 17 november 2011 in Ede

Beste leden van de afdelingen Hogeschool Bibliotheken en Wetenschappelijke Bibliotheken van de NVB,

Over twee weken vindt in de Reehorst in Ede het traditionele NVB Jaarcongres plaats, met dit jaar als thema Een ander vak. Het ochtendprogramma is plenair en grotendeels gereserveerd voor een debat over de veranderingen die het internet teweeg heeft gebracht en de gevolgen daarvan voor ons vak. Filosofe Stine Jensen, Waag-Society directeur Marleen Stikker en mediatheoreticus Geert Lovink doen de aftrap, waarna er volop ruimte is voor discussie met de zaal.

’s Middags bestaat het programma uit liefst zeven parallelle tracks waartussen iedere informatieprofessional wel iets van z’n gading zal vinden. En uiteraard bestaat er volop mogelijkheid om oude en nieuwe collega’s te ontmoeten. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan nu via de congressite:http://www.nvbcongressen.nl

En als je je dan inschrijft, meld je dan ook meteen aan voor de Algemene Ledenvergadering van onze afdelingen. Dat is deze keer een gezamenlijke ledenvergadering waarin onder meer het besluit tot fusie van de twee afdelingen op de agenda staat.

Traditioneel vindt deze ALV plaats voorafgaand aan de opening van het jaarcongres, vanaf 09.30 uur tot (uiterlijk) 10.15 uur in zaal Strauss 1 van de Reehorst. De agenda en de stukken komen uiterlijk één week voor de vergadering beschikbaar op de gezamenlijke website van de twee afdelingen.

Laat ons ook even weten dat je komt; dan kunnen we daar met de catering rekening mee houden.

Tot 17 november in Ede!

Namens alle bestuursleden,

Bert Zeeman

Secretaris NVB-WB