Uitnodiging: KNVI-O&O-middag op donderdag 18 juni

Donderdag 18 juni vindt de eerste KNVI-O&O middag plaats, op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. O&O heeft actieve werkgroepen, zoals LOOWI en SWI, die regelmatig bijeenkomsten organiseren. Deze middag is voor alle O&O leden.

Thema is de ondersteuning van bibliotheken aan startende onderzoekers – promovendi in het HBO en de universiteiten of research master studenten. We nodigen onze leden uit om hun 'best practice' te presenteren. Waarmee help jij startende onderzoekers op weg? Wat slaat aan, wat werkt goed? Wat vind je zelf interessant? 

In pitches van 10-15 minuten mogen allerlei aspecten van ondersteuning aan bod komen: hoe help je de onderzoekers op weg bij het zoeken naar literatuur of andere bronnen of bij het managen van hun zelf verzamelde data. Welke handige tools of apps zijn onmisbaar? Hoe bereik je deze groep onderzoekers?

We beginnen om 13.00 met koffie & thee en sluiten natuurlijk af met een borrel.

Het aanmeldformulier vind je hier.