Save the date: 15 juni expertmeeting 'open opstelling' en netwerkdiner

KNVI, afdeling Onderwijs & Onderzoek, organiseert op 15 juni a.s. een expertmeeting over de open opstelling in universiteits- en hogeschoolbibliotheken. Bibliotheekgebouwen zijn de laatste jaren sterk in ontwikkeling. De open opstelling van fysieke publicaties, die decennialang het beeld van bibliotheken bepaalden, staat onder druk en verandert. Tijdens de expertmeeting zullen verschillende personen hun visie geven op de toekomst van de open opstelling. Aansluitend zal ’s avonds ook het jaarlijkse netwerkdiner van de afdeling KNVI-O&O plaatsvinden. Dit diner is bedoeld om de banden tussen informatieprofessionals aan universiteiten en hogescholen te versterken.
 
Noteer nu alvast in de agenda, op 15 juni 2017:
-          Expertmeeting Open Opstelling: ’s middags, in debatcentrum Spui25 te Amsterdam.
-          Netwerkdiner KNVI-O&O: aansluitend, ’s avonds, te Amsterdam.
 
Het programma van de expertmeeting en de locatie van het netwerkdiner zijn inmiddels [29 mei 2017] bekend, klik hier.