Senior medewerker DIV (32 uur per week)bij de Alliantie

Met ongeveer 53.000 woningen is de Alliantie één van de grootste woningcorporaties in Nederland. Stichting de Alliantie heeft regiobedrijven in het Gooi, Amsterdam, Almere en Amersfoort. De Alliantie biedt mensen met een bescheiden inkomen een goed en betaalbaar huis. Het is onze kerntaak om voldoende van die betaalbare woningen beschikbaar te hebben én te houden. We zijn beheerder van woningen en maatschappelijk vermogen dat is opgebouwd in eerdere generaties en dat we veilig stellen voor onze huidige én toekomstige huurders.

Voor het Shared Service Center te Hilversum zijn wij voor de afdeling Documentaire Informatievoorziening op zoek naar een: 

Senior medewerker DIV (32 uur per week)
    
De afdeling
Documentaire informatievoorziening (DIV) maakt deel uit van de afdeling Facilitaire Zaken (FZ). DIV ondersteunt de organisatie in de opzet, het onderhoud en de toegankelijkheid van de documentaire informatievoorziening. Naast de reguliere werkzaamheden om inkomende mail en fysieke post te registreren, te verspreiden en te archiveren, richt DIV zich op de actieve ondersteuning van de organisatie in de documentaire informatievoorziening.

De functie  
Je bent meewerkend voorman/vrouw van de afdeling DIV. Je werkt samen met 8 medewerkers DIV en wordt aangestuurd door de manager Facilitaire Zaken. 
Je bent het aanspreekpunt als het gaat om DIV vragen. Je signaleert de behoefte vanuit de organisatie en vertaalt dit naar oplossingen. Binnen het team bepaal je samen met de afdeling de prioriteiten van de projecten. Je bewaakt het totaaloverzicht hiervan en hebt hierover afstemming met de manager Facilitaire zaken

De functie omvat: 

  • aanspreekpunt voor de organisatie op het gebied van DIV en heeft vanuit een helicopterview op het eigen vakgebied een adviserende rol richting de organisatie. 
  • ophalen en signaleren van de behoefte van de interne klanten en het zorgdragen voor het faciliteren van de oplossingen
  • beheren van de documenten in het document management systeem en het geven van adviezen over  het gebruik en de optimalisatie in de organisatie
  • uitvoeren van diverse DIV werkzaamheden
  • verzorgen van administratieve handelingen, het registreren en bewaken van gegevens en het maken van analyses over het gebruik van ShareWorX
  • zorgdragen voor de uitvoering van het recordmanagement binnen de organisatie
  • medewerkers ondersteunen bij de ontwikkeling naar zelforganiserend team. 

Jij
Beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je bent inhoudelijk bedreven in het werken met Shareworx en kunt adviseren over proces en inrichting. Je weet jouw kennis over te brengen aan de collega’s binnen de afdeling DIV en de organisatie. Je bent communicatief vaardig en ervaren in het schrijven van notities en vastleggen van werkafspraken. Je signaleert klantbehoeften en weet draagvlak te creeren.

Wij bieden
•    ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling
•    uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
•    een laptop en telefoon van de zaak
De functie is ingeschaald in CATS-schaal G conform de CAO Woondiensten (tussen € 2.777,- en € 3.474,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. De standplaats is Hilversum, in een nieuw betrokken kantoorpand op 10 minuten loopafstand van Hilversum C.S.

Interesse?
Stuur jouw brief en cv bij voorkeur via deze link of naar matchpoint@de-alliantie.nl.

Meer weten over deze functie? Neem contact op met Nathalie van Kuijk, manager FZ, telefoonnummer 06-53717689 of mail naar nvankuijk@de-alliantie.nl.  

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.de-alliantie.nl